Blogg

Välkomna in i mitt hem och trädgård

Mitt hem och trädgård är min borg

Vår uteplats med pergola

Happy halloween!

Hej allihop! Hoppas allt är bra mer er! Med mig är det bara bra🙂 Har varit lite tyst från mig ett tag, men nu är det en sådan mellanperiod då det inte händer så mycket. Det finns inget att göra i trädgården som annars är mitt favoritställe. Och inomhus händer det inte heller speciellt mycket.Fortsätt läsa ”Happy halloween!”

Plantera höstlökar!

Halloj allihop! Var ett tag sedan jag uppdaterade härinne så jag tänkte att nu är dags! Var ute och käkade och drack goda drinkar igår med gamla kollegor. Vi har inte setts på 2 år så det var kul att träffa alla. Blev en lugn kväll så idag mår jag hur bra som helst. VaknadeFortsätt läsa ”Plantera höstlökar!”

Höst och städ!

Godkväll! Så var denna helgen över. Ledigheten började i fredags med begravning för min systers man som väldigt hastigt lämnade oss för några veckor sedan. Begravningen var så fint upplagd och precis som syrran sa inte så sorglig och nedstämd som det annars brukar vara. Såklart var det ju fruktansvärt jobbigt ändå och många tårarFortsätt läsa ”Höst och städ!”

Sommar på besök igen!

Ledig idag i detta strålande väder 🌞 Åkte iväg i onsdags och köpte höstblommor och hade tänkt att jag skulle plantera dem idag, men det kan man ju inte göra när termometern visar 23°! Förra veckan tog jag och Andrej oss i kragen och rensade i källaren och jag bestämde mig för att vi skulleFortsätt läsa ”Sommar på besök igen!”

Walk in closet!

Efter projektet med stödmuren så tänkte jag att nu får vi nog vila ett tag innan vi ger oss på nya projekt. Ni som bor i hus vet ju att där alltid finns något att göra och man blir aldrig färdig. Detta tycker ju både jag och Andrej är det roliga med att bo iFortsätt läsa ”Walk in closet!”

Nu står det still!!

Hej allihop! Vilket tråkigt väder vi haft nu de senaste dagarna! Och såklart ska det komma nu när vi har startat vårt nya projekt. Hela vår framsida var ju inramad av slipers som var helt ruttna så vi bestämde oss för att ta bort dem och bygga en mur av sten istället. Vi började iFortsätt läsa ”Nu står det still!!”

Underbara sommar!

Vilken underbar sommar vi har! Vi njuter för fullt här hemma! Jag har varit lite frånvarande och detta pga att vi försöker ägna så mycket tid som möjligt åt att hitta på saker nu när det är så fint väder. Vi har varit och badat flera kvällar i rad, umgåtts med vänner och gjort liteFortsätt läsa ”Underbara sommar!”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: