Blogg

Välkomna in i mitt hem och trädgård

Mitt hem och trädgård är min borg

Vår uteplats med pergola

Sommaren är här!

Som ni säkert märkt har jag inte varit så aktiv varken här eller på sociala medier på ett tag. Just nu mår jag inte så bra tyvärr. Börjar känna igen symptomen från när jag small i väggen för 9 år sedan. Svårt att sova på nätterna och känner mig stressad i stort sett hela tiden.Fortsätt läsa ”Sommaren är här!”

Nya projekt på gång!

Då var det dags för nya projekt igen🙂. Jag var hemma hos min gamla kollega och vän förra helgen och hade det hur mysigt som helst. Gjorde mig en bukett av tulpaner och sparris från trädgården och hade med mig. Hon bjöd på mat och inte vilken mat som helst utan hemmagjord pizza som honFortsätt läsa ”Nya projekt på gång!”

Njuter av solen!

Vilka två härliga dagar vi haft nu! De har såklart spenderats i trädgården. Helt otroligt fint väder och man vill ju inte missa en enda minut av det. Igår fick mina tomater, paprikor och kapkrusbären flytta in i växthuset så nu har vi lite mer plats inomhus. Åkte även iväg och handlade lite fler blommorFortsätt läsa ”Njuter av solen!”

Pelargonfrossa!

När jag gick och lade mig igår så planerade jag att söndagen skulle spenderas i trädgården med härlig musik och strålande sol. Vaknade upp imorse till regn och mulet väder och blev så besviken. Drack mitt morgonkaffe och fixade lite med tvätten och plötsligt kom både sol och värme🙂 fick feeling och begav mig tillFortsätt läsa ”Pelargonfrossa!”

Trädgårdshelg!

Hej allihop! Var ett tag sedan jag skrev nu. Har ju börjat på ett nytt jobb och har känt att mitt fokus behöver ligga där fullt ut innan jag har lärt mig allt. Nu är det iallafall helg och jag har varit igång sedan imorse och planterat om mina tomater till slutkrukorna, sått melon, sattFortsätt läsa ”Trädgårdshelg!”

Skola om tomater!

Min förkylning går ju verkligen inte på rätt håll😔 är sjukt rastlös och vill göra så mycket ju. Det tragiska i det hela är att jag endast har fyra dagar kvar på mitt jobb då jag börjar på en ny arbetsplats på måndag och hade så gärna velat spendera de dagarna med mina fina kollegor.Fortsätt läsa ”Skola om tomater!”

Jag är katastrof!!

Ja som rubriken lyder så är jag katastrof! Varje år lovar jag mig själv att jag inte ska köpa vårblommor då det är så kort tid man har dem innan sommarblommorna ska på plats. Älskar vårblommor, men har ju inte hjärta att slänga dem sen när sommarblommorna ska i krukorna och penséer blommar ju såFortsätt läsa ”Jag är katastrof!!”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: