Blogg

Välkomna in i mitt hem och trädgård

Mitt hem och trädgård är min borg

Vår uteplats med pergola

Sommar på besök igen!

Ledig idag i detta strålande väder 🌞 Åkte iväg i onsdags och köpte höstblommor och hade tänkt att jag skulle plantera dem idag, men det kan man ju inte göra när termometern visar 23°! Förra veckan tog jag och Andrej oss i kragen och rensade i källaren och jag bestämde mig för att vi skulleFortsätt läsa ”Sommar på besök igen!”

Walk in closet!

Efter projektet med stödmuren så tänkte jag att nu får vi nog vila ett tag innan vi ger oss på nya projekt. Ni som bor i hus vet ju att där alltid finns något att göra och man blir aldrig färdig. Detta tycker ju både jag och Andrej är det roliga med att bo iFortsätt läsa ”Walk in closet!”

Nu står det still!!

Hej allihop! Vilket tråkigt väder vi haft nu de senaste dagarna! Och såklart ska det komma nu när vi har startat vårt nya projekt. Hela vår framsida var ju inramad av slipers som var helt ruttna så vi bestämde oss för att ta bort dem och bygga en mur av sten istället. Vi började iFortsätt läsa ”Nu står det still!!”

Underbara sommar!

Vilken underbar sommar vi har! Vi njuter för fullt här hemma! Jag har varit lite frånvarande och detta pga att vi försöker ägna så mycket tid som möjligt åt att hitta på saker nu när det är så fint väder. Vi har varit och badat flera kvällar i rad, umgåtts med vänner och gjort liteFortsätt läsa ”Underbara sommar!”

Underbara sommar!

Som jag älskar sommartid! Vi bara njuter och tar dagen som den kommer. Tar min kaffe i handen på morgonen och strosar runt i trädgården i morgonrock och tittar till alla mina grönsaksplantor och blommor. Så roligt att se hur mkt som händer från dag till dag. Igår åkte jag och ungdomarna till Bjärred ochFortsätt läsa ”Underbara sommar!”

Njuter av livet!

Vilken härlig långhelg det har varit och så himla varmt! I torsdags kom grannarna in och åt pizza och vi satt i trädgården och snackade skit en stund, i fredags var vi hos svärisarna och spelade fia med knuff, igår åkte vi ner till Ålabodarna och till och med jag badade! Det händer inte varjeFortsätt läsa ”Njuter av livet!”

Sommaren är här!

Som ni säkert märkt har jag inte varit så aktiv varken här eller på sociala medier på ett tag. Just nu mår jag inte så bra tyvärr. Börjar känna igen symptomen från när jag small i väggen för 9 år sedan. Svårt att sova på nätterna och känner mig stressad i stort sett hela tiden.Fortsätt läsa ”Sommaren är här!”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: