En påhälsning från ovan!

När jag var liten så hade mina föräldrar en koloni med brevduvor. Vi spenderade alltid våra somrar därute och vi tävlade med duvorna. Det var lika spännande varje gång när man satt där och väntade och hoppades på att någon av våra duvor skulle anlända först. Just att tävla med duvorna var pappas och min brors stora intresse medans mamma skötte trädgårdslandet där vi hade både grönsaker, bärbuskar och sommarblommor. När jag tänker tillbaka så var det nog från mamma som jag ärvde mitt stora trädgård och odlingsintresse och jag tror att de hade varit stolta över mig om de hade fått vara med på min odlingsresa. Pappa gick bort i cancer när jag var 17 år och mamma i samma sjukdom för snart 9 år sedan. Jag och syrran har sedan dess alltid refererat till mamma och pappa när en duva har besökt våra hem och sagt att det måste vara mamma eller pappa som är på besök. Varje gång vi besöker kyrkogården så kommer en duva och sätter sig på gräset och det känns som att det är någon av dem som hälsar på. Ikväll efter middagen så kallade Andrej på mig och sa titta ut i trädgården. Då satt två duvor på vår bänk i trädgårdslandet och pussades. Jag stod länge och tittade på dem och bara njöt. Hann aldrig få dem på bild när de pussades, men en bild blev det iallafall. Kanske låter tramsigt, men för mig känns det som att de är med oss och kollar till oss då och då.

❤️

Just nu har jag precis kommit upp från källaren där jag har tittat till alla mina blommor och allt som jag har sått. Luktärterna har vuxit till sig så de flyttade jag ut i uterummet där de nu kommer få bo tills de ska planteras ut. Det är så roligt att gå ner och kika hur mina plantor ser ut och att se hur mkt de växer för varje dag som går. Är så glad att jag valde att investera i belysning och hyllor så jag kan förvara allt nere i källaren. Sen återstår det att se om allt går plats när det nu börjar bli dags för omskolning. Imorgon är jag ledig så då tänkte jag att jag skulle ta tag i att plantera om vissa så de får komma i krukor en och en. Önskar er alla en riktigt fin kväll! Kram Madde

Luktärterna!
Dahliorna!
Sommarblommor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: