Året 2022!

Snart har ännu ett år passerat och vi blickar fram mot ett nytt härligt år som vi ska fylla med nya minnen. Året som gått har varit både upp och ner och har gett oss både glädje och sorg. Efter 3 års pandemi så kom ett krig som tog många liv och förde med sig en ekonomisk kris i världen. Många människor har fått sälja sina hus då de inte har råd att bo kvar pga höga elräkningar och dyr bensin/diesel och många samtal har handlat om hur dyrt allt har blivit. Jag tror att det är viktigt att försöka hitta positiva glimtar i allt negativt och måste säga att pandemin som satte många människor i karantän också gjorde så att många inklusive jag själv insåg att vi fick mer tid för varann i den närmsta familjen, att varför ska man stressa och flänga hit och dit och vara uppbokad hela tiden. Jag tycker iallafall att det har varit skönt att få stressa ner och umgås med de som är viktigast för mig. Likadant med krig och dyra elräkningar. Många som tidigare har bränt pengar till höger och vänster (inkl jag själv) och bara handlat o handlat har nu fått en tankeställare att det funkar inte att bara köpa utan man måste vara lite prismedveten och tänka en gång extra om man verkligen behöver köpa just den saken. Detta har ju nu gjort att om vi köper något så är det något vi verkligen vill ha eller behöver och vi uppskattar sakerna på ett helt annat sätt. Överlag så tycker jag därför att det har varit ett ganska bra år trots allt som har hänt. Jag är så tacksam för min familj, fantastiska arbetskollegor och fina vänner jag har och är otroligt glad för livet. Livet är skört och kan vända på en minut så ta inget eller ingen för givet och lev här och nu❤️ Med detta inlägg vill jag också passa på att önska er alla fina läsare ett riktigt Gott Nytt År 2023. Kram Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: