Idag åkte de ut!

Nu börjar solen och värmen komma hörni😃 iallafall här i Skåne. Allt jag sått och odlat i källaren håller på att växa ur sina krukor och de börjar få det trångt på hyllan, men snart är det dags för utplantering och jag längtar så. Luktärterna har bott i uterummet i 1 månads tid nu och har fått vänja sig vid både kyla, värme och sol så idag fick de komma ut på riktigt. Nu är de planterade på sin vanliga plats i trädgården där jag vet att de brukar trivas så det kommer nog bli bra.

Här står de så fint!

I måndags åkte jag till ett av mina favoritställen Blomsterlandet och handlade lite petunior. Jag är ju svag för lila och rosa så det fick det bli. De planterade jag idag i pergolan så det blir lite mysigt där. Några planterades också i krukor vid trädgårdslandet.

Så vackra!
Här ska de nog trivas i full sol!

Tulpanerna börjar också blomma nu och en o annan sparris har kikat upp från jorden.

Sparris på gång!

I övermorgon fyller vår minsting 16 år och det blir såklart tårta, presenter och mys sen lite längre fram åker vi till Göteborg, bor på hotell och går på Liseberg med honom. Min bästa vän fyller 40 år nu i maj och det ska ju såklart också firas, men på vilket sätt kan jag inte avslöja än. I juni tar vår förstfödde studenten och det är mycket planering och inköp inför det som pågår just nu. Ska bli så roligt! Det kostar en hel del med student så ni som har mindre barn börja spara nu. Jag älskar ju att planera och organisera så jag ser riktigt mycket fram emot hans student och jag vill ju att han ska minnas denna dagen med glädje så då får det kosta vad det vill. Nu ska jag ta och plocka undan lite härinne innan det är dags att laga lite middag. Ha det så bra så hörs vi snart igen. Kram Madde❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: