Julpyntandet är igång🧑‍🎄

Nu har jag längtat länge efter att få julpynta och när första snön föll från himlen i helgen så tänkte jag att nu är det dags. Ledig från jobb idag så jag har passat på att dra upp det mesta från källaren och har pyntat och haft mig hela dagen. Nu är det bara stjärnor som saknas i köksfönsterna och belysningen utomhus som ska upp, men det får bli till helgen. Julen är en så mysig tid och att få mysa inomhus med min familj och en massa stjärnor, ljus och julpynt är helt underbart. Sedan pandemin kom så har vi firat jul helt ensamma bara vår lilla familj och det har varit ganska mysigt faktiskt så i år gör vi samma sak. På lillejul blir det uppesittarkväll med god mat och bingolotto och på julafton myser vi med julmat och Kalles jul på tv:n. Finns inget jag uppskattar mer än att få umgås med min familj❤️ Visst skulle jag kunna vara aktiv mer både här på bloggen och på sociala medier, men det finns inget här i världen som kan slå kvalitetstiden som jag får tillsammans med Andrej och pojkarna och därför blir det inte så ofta för de är absolut viktigast i mitt liv. Mitt mål med bloggen och Instagram aldrig varit att ha så många följare som möjligt utan att de som följer mig gör det för att de tycker att det jag lägger upp är inspirerande. Alla är vi olika och prioriterar på olika vis så alla får göra det som känns bäst för dem. Här kommer nu bilder från julen hemma hos oss 2022. Ha det så bra så hörs vi snart igen! Kram Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: