Valborgshelg med strålande sol och trädgårdsarbete!

Vilket otroligt väder vi fick i helgen! Både lördag och söndag spenderades i trädgården. I lördags njöt vi av det fina vädret och sen kom grannarna in och vi grillade pizza och drack gott och vi hade en riktigt trevlig kväll. Första gången i år som pizzaugnen användes och det blev så gott. I söndags åkte potatis, gul och rödlök i jorden. Fyllde även upp mina nya odlingslådor med jord som min fantastiska man byggt till mig. Det blev även ogräsrensning och en stund i solstolen. Nu har jag gott om plats till alla sommarblommor som jag sått. Dahlior, luktärter och de flesta andra sommarblommor bor sedan några veckor tillbaka i uterummet som inte är uppvärmt och det funkar hur bra som helst. Skönt att iallafall det mesta har flyttats ut, men alla fönster är fulla ändå med zucchini, tomater och rosenskära. Nu i veckan ska jag även så gurka. Vill inte så de förtidigt för de växer så snabbt. Sparrisen ploppar upp om vartannat nu så jag plockar minst en om dagen. Sätter de i vatten i kylskåpet så håller de längre. Ska bli gott med baconlindad sparris på grillen i veckan. Nu börjar äntligen tulpanerna att blomma också och snart har jag en härlig tid framför mig där jag kan plocka buketter och ta in i vas😍 Än så länge är det bara en vit sort som blommar, men de andra är på väg de med. Ha en fin kväll! Kram Madde

Otroligt vackra😍
Så fina odlingslådor min man byggt till mig 😍 och inte bara en utan 4 st långa och en fyrkantig.
Dags att sätta lök!
Pizzan från i lördags🤤
Nutellapizza blev det till sonen i söndags🤤
Sparris på gång!

2 reaktioner till “Valborgshelg med strålande sol och trädgårdsarbete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: