Grönt är skönt!

Då var ännu en helg till ända! Den gick otroligt fort bara. Helgen har spenderats med massa roligheter. I fredags när jag kom hem från jobb så blev det en spontan inbjudan hos grannarna. De bjöd på grillat och trevligt sällskap. Igår bjöd Mio på fest då vi firar 60 år och vi blev bjudna på god mat och dricka, härligt sällskap och massa dans. Hade en riktigt trevlig kväll som avslutades med barfotagång till knutpunkten då fötterna var fyllda av blåsor 😂. Idag vaknade jag kl 8:30 hur pigg och glad som helst, förutom fötterna då för de var allt annat än glada kan jag säga haha. Planterade ut mina rosenskära i en av odlingslådorna och även lövkoja. Kände att det får vara på vinst eller förlust för nu börjar jag tröttna på alla plantor inomhus. Det mesta bor i uterummet, men har ändå fortfarande en massa inomhus också. Tog mig också en tur till Blomsterlandet för att se om jag kunde hitta några plantor till mina fina odlingslådor och jag blev så lycklig för jag hittade hur mycket som helst😃 brukar iof inte vara så svårt för mig att hitta något där haha. I år tänkte jag köra på grönt och vitt på trädäcket så jag köpte astilbe, jordreva, lobelior, ormbunkar och snötörel. Buxbomen hittade jag på Lidl faktiskt för några veckor sedan till riktigt bra pris. Dessa planterade jag sedan i odlingslådorna och det blev precis så bra som jag tänkt mig😍 Grönt är skönt faktiskt! Det får bli en tur till för att handla lite till krukorna i pergolan också. Måste även iväg och köpa krukor till mina olivträd som ska få bo även de på trädäcket sen ska Andrej måla däcket och jag ska inreda så vi kan få riktigt mysiga sommarkvällar därute. Vi har äntligen köpt matgrupp också så vi kan sitta därute och äta och det kommer bild på det sen när allt är fixat. Måste säga att jag är mycket nöjd med denna helgen och hoppas ni också haft det bra. Ha det gott så hörs vi snart igen. Kram Madde

Nyplanterade 😍
Blev serverade kalvfilé med potatisbakelse igår.
Vår japanska lönn är så vacker just nu😍
Fixade ihop en bukett med tulpaner från trädgården igår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: