Fantastisk trädgårdshelg!

Vaknade denna lediga lördag av solen som strålade in genom sovrumsfönstret. Så härligt väder ☀️ Började dagen med en kopp kaffe i uterummet och fick sån energi av att solen strålade och att termometern visade 11° så jag satte genast fart med att få på kläder och bege mig ut i trädgården. Äntligen fick jag sätta mina händer i jorden igen! Jag gick loss och rensade ogräs och klippte ner sparrisen. Klippte även phloxen och fick syn på nya skott som är på väg upp. Så roligt att se allt som ploppar upp här och där nu. Tulpanerna har kommit upp en bra bit. Likaså vitlök och rabarber. Andrej gjorde mig sällskap i trädgården och fixade till några plattor som hade flyttat på sig och krattade löv. Älskar verkligen när vi gör sånt här tillsammans. Jag njöt verkligen av varje sekund och ville inte gå in igen så jag passade även på att ta upp mina dahliaknölar från källaren och satte dem i påsar med jord för att väcka dem till liv efter vintervilan. Det tog några timmar för jag har ju ett gäng😅 Det kommer snart ett eget inlägg om det också. Nu ska jag bara njuta av kvällen och mysa med mina pågar. Ha en härlig lördag! Kram Madde

Ja ni ser ju hur det såg ut innan jag började😅
Massa ogräs och långa sparris!
Så skönt!
Vitlöken som sattes i höstas!
Rabarbern på gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: