Nu är julen ett minne blott!

Då är julen över och ett nytt år har börjat. Denna lediga söndagsförmiddag har jag spenderat med att städa ut alla julsaker. Andrej tog ner utebelysningen för några dagar sedan, men allt inomhus var kvar då jag ville ha julmys ett litet tag till. Det som kändes jobbigast var att ta ner granen. Tycker det är så mysigt när man vaknar att tända den, men nu är även den nerpackad till nästa år. Emilio kom ut från sitt rum precis när jag började klä av den och utbrast NEJ MAMMA! Han tyckte också att det var mysigt och att det var den finaste granen vi haft. Jaja det kommer en ny jul och då åker den upp igen. Nu blir det ju snart full rulle för min del med allt som ska sås och odlas och det är ju det jag gillar allra mest. Måste iväg sen en dag och köpa lite krukväxter till fönsterna inomhus. Dessvärre fick alla mina palettblad ullöss i höstas så alla fick slängas och nu har jag endast en krukblomma kvar så det är lite tomt. Dock kommer ju fönsterna snart fyllas med alla mina sådder, men än så länge är det bara paprika jag kan dra igång. I år är jag så nyfiken på hur rabatten vid muren kommer bli. Har ju planterat lite olika blommor där i och några tulpanlökar så det ska bli riktigt spännande. Har lovat mig själv att jag inte ska så för mycket tomater, gurka och paprika i år då det alltid blir knökfullt i växthuset, men vi får väl se hur det blir med det😅 I år ska vi även bygga stora odlingslådor som jag ska ha alla mina dahlior i. Förhoppningsvis blir det mindre mördarsniglar då än vad det blev i rabatten förra året. Ser mycket framemot ett nytt odling och inredningsår och härliga sommarkvällar i trädgården. Hoppas ni får en härlig söndag! Kram Madde

Ett minne blott!
En del av det som ska sås 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: