Gott nytt år!

År 2022 är här och jag hoppas att det nya året för med sig mycket positivitet, spännande möten, nya möjligheter och att nära och kära i min närhet får vara friska. Året som har gått har gett oss både sorg och glädje och det har varit både uppförsbackar och nedförsbackar. Jag hoppas och tror att detta året kommer innebära mindre sorg och mer av det goda i livet. Nyårsafton firades tillsammans med min bror och hans familj hemma hos oss. Det var lugnt och mysigt och vi åt gott. Jag som älskar att göra dukningar fixade bordet i god tid sen gjorde jag förrätten och satte i kylen så den var klar. Till förrätt blev det min egna räkröra med toast och till de som inte åt räkor blev det pankofritetad brie med granatäpplekärnor och rostade pistache nötter,till varmrätt oxfilé med parmesanpuré, pepparsås och bearnaisesås. Till efterrätt gjorde min svägerska salted caramel pannacotta med grädde och kolasås. Jag och brorsans döttrar blandade en massa goda drinkar och vi njöt hela kvällen och det hur mysigt som helst. Vid tolvslaget samlades vi med alla grannar på gatan och skålade in det nya året. Idag är vi ganska trötta så det blir sängen i tid ikväll. Hoppas ni hade en lika mysig nyårsafton som vi hade! Gott nytt år! Kram Madde

Nyårsdukningen!
Räkröra!
Pankofritetad brie med granatäpplekärnor och rostade pistache nötter!
Oxfilé med parmesanpuré 👌
Salted caramel pannacotta!
Denna vackra blomma fick jag av min bror och hans familj😍
Gott nytt år!
Blåbärsputte!
Glitter kir!

2 reaktioner till “Gott nytt år!

    1. Ja det var väldigt gott och klockan blev 03:00 innan gästerna åkte hem😅 så det blev sovmorgon dagen efter. Hoppas du och gubben också fick en fin nyår! Önskar er ett fantastiskt år 2022! Kram Madde

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: