Nu kommer ni tro att jag tappat förståndet!

Vilket härligt vinterland vi fått! Snön lyser upp så fint! Vi har en tradition i vår familj att när första riktiga snön kommer så går vi alla till pulkabacken och åker. Kevin 14 år, Emilio 17 år och vi vuxna och ändå är det lika kul varje år. Emma ( Emilios flickvän) har också varit med nu de senaste 2 åren. Igår föll snön hela dagen/kvällen så vi tog med oss Emilios och Kevins barndomsvänner och deras pappa och begav oss mot backen.

Nu kommer ni tro att jag tappat förståndet helt, men se det har hon inte haha. Trots vinter och snö så är det dags att börja planera för vårens planteringar. Vill man ha de populära sorterna av dahlia knölar så är det hög tid att beställa/förboka dem nu för de försvinner snabbt. Jag har ju en hel del knölar som ligger i vintervila i källaren, men gjorde ändå en beställning på några sorter häromdagen. Så vill ni ha speciella sorter så passa på nu! Jag gjorde min beställning hos Flora Linnéa och nedan ser ni vilka sorter jag beställde.

Nu ska vi julbaka med min lillasyster och hennes familj vilket också är en tradition. Ha en härlig helg! Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: