Avslöjande av årets julfärg!

Ni är många som väntat och längtat och nu ska jag äntligen avslöja vilken årets julfärg hos oss blir. Som många av er vet så byter jag färg i julgranen varje år och nu har jag bestämt årets. Vi var i Lübeck förra helgen (julstaden). De är ju väldigt kända för sin marsipan och att de går all in när det är jul. Vi besökte såklart Niederregger som är en butik fylld av marsipan och choklad. Själv äter jag inte marsipan, men detta ställe var ett måste att besöka. Butiken var fylld till bredderna av godis och så fint dekorerad. Efter besöket gick vi vidare och kollade in lite andra butiker när jag plötsligt sprang på de perfekta julkulorna i färgen CHAMPAGNE 😍 jag gick loss och shoppade på mig ett helt gäng. Årets färg i granen blir alltså champagne, brunt och guld. Älskar ni julen så är Lübeck den perfekta destinationen att besöka. Idag är jag ledig och vi kommer förvandla huset till ett julhus på inomhus och utomhus. Har längtat så efter att julpynta så detta ska bli så kul. Uppdatering på resultatet kommer så småningom. Ha en fin dag!/Madde

Christmasfeeling!
Neiderregger!
Magiskt vackra😍
Champagne 😍
Champagne och glitter!

2 reaktioner till “Avslöjande av årets julfärg!

  1. Jag älskar julen och gillar också att byta färg på julgranens dekorationer. Med åren så har hag samlat på mig MASSOR av kulor i rött, silver, guld och blått. Aldrig några pastellfärger konstigt nog. Innan jag bestämmer mig för vad det ska bli i år ska jag kolla in vad jag hade förra året. Man kan ju inte välja samma igen…..
    KRAM/Susie

    Gilla

    1. Ja jag älskar också julen😍 det är så mysigt med all julbelysning och dekorationer. Haha ja man samlar på sig en del. Du måste berätta sen vilken färg du valde🙂 Ha det gott Susie! Kram Madde

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: