Happy halloween!

Hej allihop! Hoppas allt är bra mer er! Med mig är det bara bra🙂 Har varit lite tyst från mig ett tag, men nu är det en sådan mellanperiod då det inte händer så mycket. Det finns inget att göra i trädgården som annars är mitt favoritställe. Och inomhus händer det inte heller speciellt mycket. I helgen har jag varit ledig och då har det dock hänt massa kul saker. I fredags var jag ute och åt med två fina vänner. Vi testade den nya restaurangen Blackstone som öppnat i Landskrona. Vi fick in oxfilé på heta lavastenar så köttet tillreddes precis så mycket som man själv ville på bordet. Supergott var det och absolut ett ställe värt att besöka. Igår åkte vi med några andra vänner och deras barn till Vellingeblomman och gick deras spökrunda som var 1000kvm stor. Det uppskattades av både barn och vuxna. Efter spökrundan åkte vi sedan vidare till center syd för att äta och shoppa lite. Blev sedan en mysig kväll i soffan framför ”så mycket bättre”. Idag har jag varit inne i stan och storhandlat mat och självklart godis till alla barn som kanske skulle komma och knacka på dörren. Och MÅNGA barn var det som gick bus eller godis kan jag lova😂 Tror jag har öppnat dörren 12 ggr och i skrivande stund ringer det på dörren igen haha. Jag har inte vågat välja bus utan det har fått bli godis varje gång. Några barn hade till och med riktiga ägg med sig 😳och det vill man ju inte drabbas av. Man blir så varm i hjärtat när man ser lyckan i deras ögon när de får godis. Nu börjar jag längta rejält efter julen och att få pynta. Har börjat inhandla lite nytt julpynt och en tomte med teleskopben fick följa med hem igår också. Som ni vet så byter jag färg på kulorna i granen varje år och har nu bestämt mig för vilken färg jag ska ha i år, men det avslöjar jag inte riktigt än🙂 Nu börjar godiset ta slut så snart får jag börja dela ut frukt och kakor haha. Hoppas ni haft en mysig halloween 🎃 Kram Madde

God mat på Blackstone!
Spökrunda!
Jag och Kevin pyntade lite hemma också 🎃

2 reaktioner till “Happy halloween!

  1. Dom där biffarna på lavastenar och pompen såg riktigt gott ut! Men… vad ”skådade mitt vänstra öga”, låg det inte en massa ruccola på tallriken bredvid!? Jag hatar det mode som uppstått att man ska ha ruccola till och i allt. Får man ett blad så smakar hela salladen ruccola….. Annars verkar du haft en mycket trevlig helg i trevligt sällskap. :- )
    KRAM/Susie

    Gilla

    1. Ja det var riktigt gott! Haha ja ruccola är inte heller min favorit precis, men det var det man fick till och typ två körsbärstomater 😂 Det var en mycket trevlig kväll i övrigt. Hoppas allt är bra med dig Susie😍 Kram Madde

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: