Plantera höstlökar!

Halloj allihop! Var ett tag sedan jag uppdaterade härinne så jag tänkte att nu är dags! Var ute och käkade och drack goda drinkar igår med gamla kollegor. Vi har inte setts på 2 år så det var kul att träffa alla. Blev en lugn kväll så idag mår jag hur bra som helst. Vaknade till solsken och tänkte att nu är det perfekt tid för att gräva upp alla dahlia knölar och sätta tulpan och allium lökar. Tog på trädgårdskläder, hämtade upp lökarna från källaren och begav mig ut för att börja gräva. Tittade på mina fina dahlior som är fyllda med knoppar som inte slagit ut än och kände bara att nä jag har inte hjärta att gräva upp dem än haha så det blev inte så mycket gjort. Bar in mina höstlökar igen och bestämde mig för att vänta ett tag till. Det kliar i kroppen och känner att jag måste hitta på något, men vet inte riktigt vad. Det som skulle bli en trädgårdssöndag får bli något annat istället.

Måste ju låta dem få slå ut innan jag gräver upp dem!
Massa lökar som väntar på att få komma ner!

Jag vet inte om jag har blivit knäpp eller vad det är med mig, men nu känner jag en stor längtan efter julen. Längtar till att få julpynta och baka lussebullar och bara mysa med familjen. Det får ju dock vänta ett tag till, men tiden går snabbt så snart är det dags. Mys med familjen kommer det såklart bli ändå🙂 Hoppas ni får en fin söndag! Kram Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: