Sommar på besök igen!

Ledig idag i detta strålande väder 🌞 Åkte iväg i onsdags och köpte höstblommor och hade tänkt att jag skulle plantera dem idag, men det kan man ju inte göra när termometern visar 23°! Förra veckan tog jag och Andrej oss i kragen och rensade i källaren och jag bestämde mig för att vi skulle ha gardinskenor i taket istället för stänger. Jag har velat ha det i många år nu, men har lagt det på hyllan lika fort igen eftersom jag hade samlat på mig sammetsgardiner i alla möjliga färger. Dessa var ju såklart uppsydda också då de var för långa och hade blivit för korta om vi haft skenor. Nu bestämde jag mig iallafall och gjorde paket i alla färger och la ut till försäljning. De såldes samma dag och vi åkte och köpte skenor och nya gardiner som vi monterade upp. Som ni redan vet så kan ju min man det mesta och är en fena även på att sy så han sydde upp gardinerna så det skulle bli rätt längd. Nu är det bara barnens rum som saknar skenor, men det får komma senare.

Passade även på att handla för min check på Mio igår och jag är ju svag för vaser så självklart fick det bli en sådan och några ljusstakar. Köpte även på mig värmeljus och kronljus till höstens myskvällar.

Ska fixa iordning mig nu och ta mig in till stan och hämta paket. Nu kommer alla höstlökar som jag beställde i somras, men de får bo i källaren sålänge. Känns inte rätt att plantera dem i denna värmen. Ska åka inom kyrkogården också och tända ljus för mamma. Idag är det 7 år sedan hon lämnade oss och jag har inte varit där på väldigt länge. Tycker det är jobbigt att gå dit då det känns som att jag bara straffar mig själv och drar upp jobbiga känslor igen, men känner att det är dags nu. Ikväll blir det hemmagjord pizza och mys med familjen. Får passa på att använda uteköket nu när det fina vädret är på besök igen ju! Ha det gott! Kram Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: