Walk in closet!

Efter projektet med stödmuren så tänkte jag att nu får vi nog vila ett tag innan vi ger oss på nya projekt. Ni som bor i hus vet ju att där alltid finns något att göra och man blir aldrig färdig. Detta tycker ju både jag och Andrej är det roliga med att bo i hus att man förnyar och förbättrar och gör saker till sig själv. Andrej var inte riktigt med på min linje om att vila lite utan satte genast igång med vår klädkammare. Han lade klinkers på golvet och målade väggarna. Köpte hyllor och organiserade så nu har vi en walk in closet med alla våra jackor och skor. Riktigt bra blev det, som allt annat han tar sig för. Nu är det lätt att hitta de skorna eller jackan man vill ha. Funderar på om man ska öppna en skobutik😂 Jag glömde ju såklart att ta förebilder, eller rättare sagt så hann jag inte med det för Andrej är ju så jäkla snabb haha. Efterbilder bjuder jag på iallafall.

Några par skor har man ju😂
Marmor klinker😍

Nästa projekt blir att jag ska rensa och organisera i källaren, men det får vänta till nästa vecka. Ha en trevlig helg! Kram Madde

2 reaktioner till “Walk in closet!

 1. Så jättefint det blev! Jag har också en gubbe som är sån där som aldrig kan sitta still utan alltid måste ha nåt ”kul” att göra. Just nu håller han på med en grej på altanen. Han filar och slipar och svetsar och….. Men det blir nog bra när han är klar. Han började för en timme sen!
  Fast idén kom från mig! Jag är bra på att hitta på saker, men kan inte göra nåt själv. Tror jag tillhör dom som ”har tummen mitt i handen”….. *fniss*
  KRAM/Susie

  Gilla

  1. Tusen tack! Ja det är inte lätt med gubbar som har för mycket energi haha, men vi får väl vara glada att det är så och inte på andra hållet. Jag är nog lika bra som du på att komma på olika idéer hihi och ibland är det projekt som jag kan hjälpa till med och ibland är det sånt som jag inte har en aning om🙂
   Hoppas allt är bra med dig och ni fått njuta av sommaren 🙂 Kram Madde

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: