Med vy över åkern!

Nu kan jag äntligen berätta vad mitt paket som jag hämtade innehöll häromdagen. I samarbete med https://hangmattaonline.se har jag fått hem denna underbara hängmatta😍 Jag har velat ha en hängmatta i vårt träd med vy över åkern hur länge som helst så när Tropilex hörde av sig och ville ha ett samarbete var jag inte sen med att tacka ja! Kan också tillägga att jag får väldigt många förfrågningar om samarbeten, men väldigt ofta tackar jag nej då det inte är produkter som jag känner att jag kan stå bakom. Med Tropilex hängmatta kan jag med gott samvete ligga och njuta och titta ut över åkern och samtidigt veta att jag bidrar till en mer hållbar och miljövänlig planet.

Tropilex hängmattor och hängstolar är vävda och färdigställda för hand av traditionella hängmattsvävare i Colombia och Indien. Det bästa av allt är att de från produktion till leverans gör allt för att det ska bli så miljövänligt som möjligt.

De kontrollerar tillverkningen av alla Tropilex-produkter i så stor utsträckning som möjligt. De besöker fabrikerna själva, kontrollerar arbetsförhållandena och dubbelkollar kvaliteten.

De försöker så gott de kan att ta reda på var råvarorna kommer ifrån och under vilka förhållanden de utvinns.

Tropilex är stolta medlemmar i 1% For The Planet och donerar minst 1 % av den årliga försäljningen till stöd för miljöorganisationer som drivs utan vinstsyfte. Hängmattorna är både Oeko-Tex och FSC-certifierade.

Som om inte det vore nog så försöker de i den mån de kan förpacka sina paket miljövänligt med begagnade lådor och återanvänder så mycket förpackningsmaterial som möjligt!

Detta är inte alltid genomförbart. Men alla förpackningar och allt papper de använder är gjorda av FSC-certifierat papper eller återvunnet papper.

Jag fick min hängmatta levererad i en tygpåse så miljön tänker de definitivt på. Jag kunde inte ha varit mer nöjd än jag är! Här kommer jag ligga och njuta och titta på både utsikten och solnedgången många gånger😍 Gå gärna in och kika på deras hemsida och deras fantastiska hängmattor. Vem vet kanske du också blir lika förälskad som jag🙂 Deras produkter hittar du på https://www.tropilex.com/se/

Ha en fin kväll allihop! Kram Madde

Förpackad i en tygpåse av återvunnet material.
Bara att läsa på skylten när jag ligger och chillar!
Handgjord och så vacker😍
Njuter till max😍
Magi😍
Här kommer jag njuta ofta😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: