Underbara sommar!

Som jag älskar sommartid! Vi bara njuter och tar dagen som den kommer. Tar min kaffe i handen på morgonen och strosar runt i trädgården i morgonrock och tittar till alla mina grönsaksplantor och blommor. Så roligt att se hur mkt som händer från dag till dag. Igår åkte jag och ungdomarna till Bjärred och åt glass och badade. Det var hur mysigt som helst. Älskar att hänga med mina barn! När jag kom hem så fixade jag bara mat och sen stack jag och Emilio ut och övningskörde. Det var tredje gången han körde nu och han är så duktig! Var rädd innan vi började då jag verkligen avskyr att åka bil med andra, men han kör så lugnt och fint så jag känner mig verkligen trygg. Vid 22:30 gick jag sedan ut och vattnade i trädgården. Det märks att det har varit varmt länge nu för växterna behöver vatten både tidig morgon och sen kväll numera. Jag tycker ju om att vattna så det gör ingenting. Det är så rogivande att springa där med trädgårdsslangen. Allting växer på bra i trädgården. Mina luktärter har äntligen börjat blomma och jag har flera knoppar på mina dahlior så snart slår de också ut. Rosorna är i full blom och i växthuset är där massor av meloner, gurkor, kapkrusbär och tomater på gång. Ikväll ska vi grilla och inviga den första egenodlade gurkan för i år. De är så mycket godare än de man köper så det ser vi framemot. Sen får vi ju heja på Sverige också ju🙂 Hoppas ni har en lika fantastisk sommar som jag har! Kram Madde

Honungsmelon på gång🙂
Gurkor i överflöd!
Peppers ”color spectrum”
De två första kapkrusbären var klara häromdagen och de var så goda!
Mina fina ”Leonardo da Vinci” rosor.
Plockade en bukett och satte in i vas också😍
Första luktärterna 😍
Vackert i Bjärred 😍

2 reaktioner till “Underbara sommar!

 1. Visst njuter vi av livet här med, jag skulle dock behöva göra lite i trädgården men det är alldeles för varmt! Vilken fantastiskt vacker stenrabatt med rosen – den gillar jag!! Så vill jag att alla mina rabatter skulle se ut….. 🙂
  Igår jobbade vi på före klockan nio – man är ju tvungen att gå ut extremt tidigt innan det blivit 30 grader – och sen satt vi inne och tog det lugnt till tolv då vi gjorde en bilutflykt. (Ja, jo – vi har AC i bilen och hemma.) Var inte hemma igen förrän vid halv fem då det var dags att göra middag – som det knappt gick att få ner. Jag ville nämligen sitta ute som det egentligen är för varmt för. Kvällen spenderades sen framför TV´n och den trista svenskmatchen….. 😦
  KRAM/Susie

  Gilla

  1. Ja jag håller med dig, det är alldeles för varmt för att jobba i trädgården så man orkar inte mycket åt gången nu. Jag skulle behöva gallra mina rädisor och hade tänkt göra det igår, men det var för varmt och idag öser regnet ner så det blir inget med det idag heller. Tack så mycket, jag älskar den ros rabatten🙂 Ja det gäller att gå ut tidig morgon eller sen kväll om man ska orka få något gjort. Vad skönt med AC! Vår har lagt av i bilen så man håller ju på att dö i värmeslag när man ska köra någonstans! Får ta tag i att fixa det också snart. Maten smakar inte riktigt nu när det är så varmt, man har inte samma aptit direkt men äta måste man ändå ju. Min store son grillade till oss igår så det var riktigt gott, men vi satt ute i skuggan och åt. Ja fotbollen var inget att hurra för! Många av spelarna som är jätteduktiga annars spelade riktigt dåligt igår. Idag får det bli tvätt och städ inomhus när det regnar och man inte kan gå ut. Skönt ändå med regn för alla växter och blommors skull. Ha en underbar dag Susie!
   Kram Madde

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: