Njuter av livet!

Vilken härlig långhelg det har varit och så himla varmt! I torsdags kom grannarna in och åt pizza och vi satt i trädgården och snackade skit en stund, i fredags var vi hos svärisarna och spelade fia med knuff, igår åkte vi ner till Ålabodarna och till och med jag badade! Det händer inte varje år kan jag säga haha, sån badkruka som jag är. Efteråt åkte vi och handlade glass och körde ner till Lill-olas och tog en promenad. Idag har jag varit på utflykt med min fantastiska vän Caroline och bilen tog oss till Karl-Fredrik på Eklaholm. Dit har jag velat åka länge, men av olika anledningar har det inte blivit av och sen kom Corona och då fick man vänta ännu längre. Idag blev det äntligen av iallafall och det var hur mysigt som helst! Större än jag trodde faktiskt och massor av både blommor, statyer och möbler. Några blommor fick såklart följa med hem🙂 Idag har jag även varit ute och övningskört med äldsta sonen för första gången och det gick hur bra som helst! Tror han har ärvt sin inlärning från sin mamma haha. Kände mig trygg faktiskt när jag satt sidan om och han tog över kontrollen. Kvällen har spenderats i trädgården och vi har grävt upp en hibiskus som inte trivts på platsen den stod på och inte alls har vuxit på tre år. Den lever och det kommer blad på den varje sommar, men den växer inte alls varken på bredden eller höjden så nu hoppas vi att den får fart. Planterade även ner de nya blommorna som jag köpte idag. Helgen har helt enkelt varit magisk och helt i min smak. Nu blir det film och mys med maken min innan sängen kallar. Bjuder såklart på några bilder som vanligt! Hoppas ni har haft en lika mysig helg som jag och att ni också fått njuta av det fina vädret! Kram Madde

Vi fick njuta av egensådd sallad till maten häromdagen också😋
Gurkbladen i växthuset är gigantiska och det hänger massor av gurkor som är på gång undertill!
Camtaloupe melon på gång!
Nu blommar även rosorna!
Besök hos Karl-Fredrik på Eklaholm!
Trots att jag redan har 30 dahlior så kunde jag inte motstå denna😍
En regnbågsbräken fick också följa med hem! Denna kommer få bo i en kruka vid den japanska pergolan!
Fick presenter från svärdottern som hade varit i en annan blomsteraffär idag också😍

2 reaktioner till “Njuter av livet!

 1. Skönt att det är nån som gillar den här värmen som varit sista veckan. Jag är otroligt trött på den. 😦 Normalt brukar jag gilla det, men eftersom jag ligger så vansinnigt långt efter med trädgårdsjobben så var det tänkt att jag skulle fixa en massa innan midsommar. Men…det orkar man ju inte i över 30 grader i stekande sol!
  Och bada i vår lilla pool har jag inte vågat mig på (på grund av oläkt och läckande op.sår), trots att den nu är fylld och vattnet kommit upp i rätt temp. Havet finns ju här överallt, men med risk för infektioner så vill jag inte ens titta på det. Jag vill bara bada hela tiden. Så just nu längtar jag och min trädgård efter regn…..
  KRAM/Susie

  Gilla

  1. Ja jag gillar sol och värme, men kan hålla med dig om att 30° är lite för bra. Man orkar inte riktigt på samma sätt i trädgården. Jag skulle ha tagit bort allt ogräs i trädgårdslandet, men eftersom jag egentligen inte tål solen pga solexem för minsta lilla så har jag inte kunnat ligga där på alla fyra och rensa så det får vänta till en annan dag. Usch nä det är inte bra att bada med läkande sår så det gör du rätt i att du undviker. Förstår dig att du gärna hade velat i denna värmen dock. Ta en balja med kallt vatten och stoppa ner fötterna i så kyler du ner kroppen lite iallafall. Idag regnar det här hos oss och det var välbehövt för det är så torrt i trädgården och ändå vattnar jag varje dag. Nu hoppas vi på lagom värme och fint väder till midsommar 😃 Ha det fint Susie och krya på dig🌸

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: