Sommaren är här!

Som ni säkert märkt har jag inte varit så aktiv varken här eller på sociala medier på ett tag. Just nu mår jag inte så bra tyvärr. Börjar känna igen symptomen från när jag small i väggen för 9 år sedan. Svårt att sova på nätterna och känner mig stressad i stort sett hela tiden. Har dock försökt njuta lite i trädgården och det är ju bästa terapin för mig. Att rensa ogräs och slippa tänka på allt runtomkring, vattna mina blommor och ta hand om mitt trädgårdsland. Tog mig en paus från vattnandet och satte mig ner. Helt plötsligt hörde jag ett jättekonstigt ljud och tänkte vad tusan är det?! Just då ringer vår son Kevin som var nere på skolan och säger mamma det kommer en jättestor luftballong som troligtvis kommer krascha i vår trädgård😳 jag och Andrej sprang snabbt ut för att se om han menade allvar och mycket riktigt kom den förbi så lågt så jag nästan blev rädd. Dock kraschade den på åkern hos grannen istället. Nu ska jag försöka ta hand om mig själv och vila så jag förhoppningsvis kommer på fötter snart igen. Hoppas ni alla har haft en fin helg! Bjuder på lite bilder såklart! Kram Madde

Vår lilla oas!
Petuniorna blommar för fullt!
Det växer på i trädgårdslandet!
Och likaså i växthuset!
Citronträdet har många blommor!
Luktärterna får fart nu när det är varmt!
Vitlöken växer!
Blir många jordgubbar i år om vi får ha dem ifred för gråsuggorna som åt upp alla förra året!
Mina allium är nu i full blom och tulpanerna har blommat färdigt.
Magnolian som vi planterade i våras är grön och fin!
Allium
Mina aklejor ”black barlow” blommar också nu!
Det har till och med börjat växa en vad jag tror det är (akleja) intill vår trollhassel.
Vår asiatiska pergola börjar bli grön och fin! Endast ogräset mellan plattorna som måste bort🙈
Bambu ”Dino”
På framsidan blommar fortfarande penseerna så fint!
Min pion som jag planterade för några veckor sedan är nu också på väg upp!
Denna bild tog min son när han först fick syn på ballongen!
Och här kraschar den hos grannen!

2 reaktioner till “Sommaren är här!

 1. Så fantastiskt fint och välordnat ni har i trädgården! Gillas!! Men det låter ju inte bra det där med att du börjar må dåligt. Det gäller för dig att ”mota Olle i grind” och ta det lugnt….. 😦
  När vi bodde i Älvsjö/Stockholm så hade vi många luftballonger som gick ner på fältet mitt emot mässan som vi bodde vid. Men en gång så trodde vi faktiskt att dom skulle landa på vår lilla tomt. Det slutade dock med att dom gick ner på fältet på andra sidan vägen. Alltså 15 m från oss. Rätt skrämmande faktiskt. Vi satt på altanen och tyckte oss nästan kunna ta på undersidan av korgen när dom kom svischade förbi….. 😦 😦
  KRAM/Susie

  Gilla

  1. Tack så mycket Susie🙂
   Det har varit 2 tuffa år nu där både min man och min minsta son har varit sjuka länge och sen har jag nyss bytt jobb och känner att det har blivit för mkt stress där så jag får ta det lugnt ett tag nu känner jag.
   Så häftigt att ballongerna swishade förbi er så😃 men kan förstå att ni var oroliga att de skulle landa inne hos er istället.
   Ha det gott Susie🌞/Kram Madde

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: