Njuter av solen!

Vilka två härliga dagar vi haft nu! De har såklart spenderats i trädgården. Helt otroligt fint väder och man vill ju inte missa en enda minut av det. Igår fick mina tomater, paprikor och kapkrusbären flytta in i växthuset så nu har vi lite mer plats inomhus. Åkte även iväg och handlade lite fler blommor och ett citronträd fick också följa med hem. På kvällen spelade vi badminton med barnen i trädgården och hade det hur mysigt som helst.

Citronträdet fick hedersplatsen i växthuset!
Några fler pelargoner fick det bli.

Idag har det varit ännu finare väder och hela familjen har varit ute i trädgården hela dagen. Jag har planterat ut mina jätteverbena i krukor, några dahlior i rabatten och en del luktärter i pergolagången. Har även rensat en del ogräs. Det gäller att hålla efter det där annars tar det över mina rabatter. Efter allt trädgårdsarbete så har jag suttit ner med familjen i pergolan och bara umgåtts och snackat om allt mellan himmel och jord. Älskar när vi alla är tillsammans och att ungdomarna vill hänga med oss då o då.

Dags för verbenerna att flytta ut!
Vy från pergolan!
Vår lilla oas!
Fler tulpaner har slagit ut!

Nu vill store sonen att både jag och Andrej ska hänga med ner till skolan och spela fotboll med honom och hans kompisar så det är bara att hänga på när man väl får chansen. Önskar er alla en riktigt mysig kväll!/Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: