Pelargonfrossa!

När jag gick och lade mig igår så planerade jag att söndagen skulle spenderas i trädgården med härlig musik och strålande sol. Vaknade upp imorse till regn och mulet väder och blev så besviken. Drack mitt morgonkaffe och fixade lite med tvätten och plötsligt kom både sol och värme🙂 fick feeling och begav mig till Blomsterlandet för att handla blommor till mina krukor och lådor. Det är som att släppa in mig i en godisaffär när jag kommer dit haha och jag får hejda mig själv annars kommer jag hem med både det ena och det andra. Jag köpte iallafall 16 laxfärgade pelargoner som var riktigt kraftiga och fina så de blev jag väldigt nöjd med.Sen hittade jag svarta surfinia som var så vackra så det fick bli två sådana också. Basilika och chokladmynta fick också följa med hem. Nu har jag planterat allihop och trädgården börjar lysa upp av vackra färger. Nu är det dags att grilla så vi får mat också. Ha en fin söndag! /Madde

Hade fått plats med fler😂
Nya tulpaner har slagit ut idag🙂

2 reaktioner till “Pelargonfrossa!

 1. Åh vad jag känner igen mig! Vågar knappt gå in på en handelsträdgård om jag inte har min gubbe med mig. Han är nämligen bra på att komma med kommentarer som: ”Behöver du verkligen såna där!?” Eller; ”Du skulle ju inte ha såna i år!?” Tyvärr föredrar han ibland att sitta kvar i bilen och läsa (han vet att det tar tid)!
  Igår sa jag till honom att jag funderade på att köpa på mig lite fler pelargoner till vårt uppvärmda växthus. Jag älskar dom och har bara fem stycken, alla olika. Dom blommar hela året, så jag skulle helt klart kunna tänka mig några såna där laxfärgade också. Och svarta surfinia skulle göra sig otroligt bra där inne. 🙂
  KRAM/Susie

  Gilla

  1. Haha jag lämnar gubben hemma annars får jag inte köpa något alls. Han tycker redan att jag har för mkt, men man kan väl aldrig få för mycket av blommor🙂
   Just de laxfärgade pelargonerna var riktigt stora och knubbiga om man jämförde med de andra färgerna. Visst var surfinian fin i svart😍 du får ta dig en tur till Blomsterlandet och inhandla några av bägge sorterna tycker jag🙂
   Ha det gott Susie! Kram Madde

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: