När påsken inte riktigt blev som man tänkt sig!

Då var det påsk! Och här är vi dunder förkylda. Emilio började bli dålig förra helgen så han testades i måndags. I tisdags var det Kevins tur att bli sjuk och igår vaknade jag också förkyld. Emilios test var negativt så nu hoppas jag bara att mitt också är det! Nu när man är långledig och hade tänkt åka iväg och handla mer blommor så är det väl klart man ska bli sjuk.Vi hade inget planerat i påsk, men det är ju ändå trist när man känner att man så gärna vill pilla i trädgården, men inte riktigt har ork. Jaja nog om sjukor! Jag har iallafall sått fler luktärter idag. Passade också på att sätta gurkfrön och skola om mina tomater så de fick varsin kruka. Insåg direkt efteråt att jag har inte fler fönster att fylla nu då det är fullt överallt😂 jag har sått lite fler tomater än vad jag tänkte. Närmare bestämt 25 plantor🙈 Luktärterna som jag sådde för några veckor sedan har blivit långa och står kallt så det var även dags att toppa dem. Jag klipper ovanför ett bladpar och detta gör jag för att då blir plantorna kraftigare. Imorgon tänkte jag att jag ska ut och plantera min magnolia som jag köpte i veckan om jag inte mår sämre än idag förstås. Andrej köpte även en taggfri björnbärsplanta som jag inte riktigt bestämt än var den ska få bo, men eventuellt åker den också ner i jorden någonstans om jag hittar en plats. Önskar er alla en riktigt fin kväll och en Glad Påsk 🐣/Madde

Paprika plantorna!
De börjar bli stora och fina!
Tomaterna har fått varsin kruka!
Dahliorna har kommit upp nästan allihop så nu är det dags att börja vattna litegrann. Jag använder en blomspruta för att det inte ska bli för mycket vatten på en gång.
Luktärterna är toppade!
Så fina är dem😍
Såhär toppar jag!

2 reaktioner till “När påsken inte riktigt blev som man tänkt sig!

  1. Visst är det mysigt nu när den bästa årstiden har anlänt. Fast än så länge är det alldeles för kallt ute för att börja med dom jobb jag hade tänkt börja med – att rensa i pallkragsrabatterna på framsidan. Tidigare var det 12 sektioner i två olika höjder, men när dom gamla pallkragarna byttes ut mot nya fräscha så minskade vi ner till 10 sektioner. I dom har jag massor med perenner och jag klipper aldrig ner några på hösten, så man har lite att sätta saxen i…..
    KRAM & glad påsk/Susie

    Gilla

    1. Ja det är så härligt nu när man kan börja vara ute i trädgården igen. Jag rensade i blomrabatten förra helgen och om hälsan och vädret tillåter så ska jag rensa i trädgårdslandet imorgon. Det blir nog snart varmare så du också kan sätta igång ska du se. Ha en riktigt fin påsk och kram på dig/Madde

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: