Jag är katastrof!!

Ja som rubriken lyder så är jag katastrof! Varje år lovar jag mig själv att jag inte ska köpa vårblommor då det är så kort tid man har dem innan sommarblommorna ska på plats. Älskar vårblommor, men har ju inte hjärta att slänga dem sen när sommarblommorna ska i krukorna och penséer blommar ju så länge. Så då får jag försöka hitta någon ny plats till dem och det är inte alltid så lätt. Ändå åker jag iväg varje år för att titta bara och då står de där så vackra och bara skriker KÖP MIG!!! KÖP MIG!!! Ja då måste jag ju göra det haha. Så idag var jag iväg och handlade och kunde ju såklart inte låta bli. Jaja nu har vi iallafall fått lite vårfint på framsidan.

Typiskt mig😂

När jag hade planterat alla blommor så kunde jag såklart inte låta bli att klippa ner lite vissna perenner och rensa ogräs i rabatten. Så där låg jag på alla fyra och rensade ogräs i lätt duggregn, men jag njöt av varje sekund. Andrej fick också feeling och tvättade växthuset så nu är det rent och fint till alla mina plantor ska flytta in.

Nu är alla tulpaner och allium på väg upp!

Jag som skulle så fler luktärter idag. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, men snart är jag långledig så då finns det massa tid till både det och omskolning av mina tomater. Ha en fin söndag!/Madde

En tanke på “Jag är katastrof!!

  1. Vem är inte katastrofbenägen, iaf när det gäller växter! Man kan ju inte låta bli att lassa in lite extra i bilen – så när man kommer hem så visar det sig att man köpt på sig alldeles för många. Då gäller det att ha massor av stora krukor i reserv – och med tiden har man lärt sig, så det brukar ordna sig. *fniss*
    KRAM/Susie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: