Twistade ljus!

Godkväll! Lovade ju er en beskrivning på hur jag twistade mina ljus som jag gjorde häromdagen så här kommer den🙂

Du behöver:

  • Kronljus 100% paraffin (jag köpte mina på hemtex)
  • En djup skål med varmt vatten ca 40°
  • En djup skål med kallt vatten
  • En brödkavel
  • En plastpåse

Gör såhär:

Lägg ner ljusen i skålen med varmt vatten i ca 10-15 min. Jag gjorde tvärtom mot vad många andra gör och lade mina med veken ner i vattnet istället för botten så får man mer skruv uppe vid. Ta sedan upp ett ljus och lägg i plastpåsen och börja kavla så ljuset blir lite platt sedan är det bara att skruva precis så mycket som man vill ha det. När du känner dig nöjd så stoppar du ner ljuset i skålen med kallt vatten i 10-15 min och sen är det klart. Lycka till🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: