Måla, måla, måla…

Jaha då var denna helgen snart slut. Vi har sysselsatt oss med att måla vardagsrummet och det blev så jäkla bra. Så ljust och fräscht. Det var en del som undrade över färgkoden så den kommer här S2002-Y50R och är inköpt på Icona (gamla colorama). Eftersom väggen bakom tv:n tidigare var randig och nu blev enfärgad så kände vi att det saknades något på väggen. Tänkte först att vi skulle ljuslyktor i form av fjädrar till höger om tv:n från Mio, men de var ju såklart slut. Googlade lite och hittade likadana fast lite mindre på dollarstore och för mindre än halva priset. Körde i förmiddags till Mio i Helsingborg för att hämta mina fina julstjärnor som jag beställt och snackade lite med min fina gamla kollega och vän Malin. Åkte därefter direkt till dollarstore i Landskrona för att köpa fjädrarna, men de var ju slut där också såklart, fick hjälp av personalen att ringa till Lödde och de hade så det var bara att bege sig dit också så jag har med andra ord bott i min bil idag. När jag kom hem så sprayade Andrej fjädrarna svarta och jag testade på att twista ljus som jag länge velat testa och det var så kul och lätt. Efter det så var tanken att jag skulle baka lussebullar, men familjen önskade sig kanelbullar så det var ju bara att uppfylla deras önskan. Nu blir det snart lite sällskapsspel med familjen och sen mys i soffan innan jobb väntar imorgon och en fartfylld ny arbetsvecka hemma. Beskrivning på hur jag har skruvat ljusen kommer i veckan. Trevlig kväll!/Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: