Årets julfärg!

Nu mina vänner ska jag äntligen avslöja vilken årets julfärg blir hemma hos oss. Som några av er vet så byter jag färgtema varje år till jul. Något år var det blått och silver och något år var det grått och guld. Förra året var det vitt rosa och silver och detta året blir det bla rost, guld och även lite inslag av grönt.Jag är så nöjd med mina inköp av både julgranskulor, gardiner och kuddfodral, men mest nöjd är jag nog ändå med kulorna. De är så fina😍 har sett att många julpyntat redan men själv tycker jag det är lite tidigt än. Jag ska vara ärlig och säga att det kliar rejält i fingrarna, men känner mig själv och vet att jag kommer tröttna före jul om jag hade börjat julpynta redan i början av november. Det är ju inte så långt kvar nu tills advent och väntar nog till lördag nästa vecka sen kommer allt upp. Imorgon är det fredag och sista dagen tillsammans med mina underbara kollegor innan det blir nya utmaningar och nya kollegor på måndag. Önskar er alla en härlig kväll!/Madde

Hur fina är inte dessa julgranskulor😍
Sammet och rost😍
Materiell kärlek😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: