Godkväll mina vänner!

Denna veckan har varit riktigt tuff med mycket oro och tankar som snurrat i huvudet. Igår kunde jag äntligen slappna av och pusta ut lite iallafall. Jag har äntligen lyckats övertala Andrej till färgen jag ville ha i vardagsrummet så idag åkte vi till Icona och köpte färg. Ni som känner oss vet ju också att vi kan ju inte bara köpa färgen och vänta på bättre tider så vi började måla direkt. Andrej målade alla kanter med pensel och jag rollade väggarna och nu är det klart🙂 det blev mycket ljusare och väldigt fräscht. Ser fram emot att vakna imorgon och få se färgen i dagsljus. Här kommer en liten sneakpeak på färgen, men under morgondagen kommer det fler bilder. /Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: