4 dagar av firande!

Hej allihop, om ni undrar varför det inte kommit upp något inlägg härinne på ett tag så är det för att jag har tagit det väldigt lugnt och tagit hand om mig själv och de jag bryr mig om. Torsdag till fredag tillbringade jag och maken på Falkenberg strandbad och njöt till fullo. Måste säga att vi var skeptiska till att åka pga av pandemin som råder, men detta var Andrejs födelsedagspresent och kunde endast nyttjas detta året. De hade verkligen sett till att det var corona säkrat då alla fick speciella tider som man kunde nyttja spaet så inte alla skulle vara därinne samtidigt. Frukosten fick man inte plocka själv utan man fick allt serverat på tallrikar. Blev väldigt imponerad och positivt överraskad över hur de skötte situationen. Relaxavdelningen var magiskt fin och vi hade verkligen en riktigt härlig torsdag. På fredag morgon hade vi bokad tid för ivory spa ritual som innehöll 7 behandlingar från 7 olika länder. Detta var så välbehövligt och underbart och likadant här så var vi själv och inte i grupper när detta utfördes. På fredag eftermiddag när vi kom hem så var det dags att halloweenpynta då jag sedan en tid tillbaka hade lovat min lilla systerdotter Natalie halloweenmys med moster eftersom hon missade halloweenfesten på skolan då hon var inlagd på sjukhus. Stackarn har fått gå igenom så mycket nu sedan några veckor tillbaka och nu väntar vi bara på provsvaren och ber till högre makter att de är positiva. Natalie som har räknat ner under flera veckor var så nöjd och glad att hon äntligen fick mysa med moster. Igår hämtade vi mat från la burgers och hade myskväll hemma då jag och Andrej firade 20 år tillsammans! Alltså fattar ni 20 ÅR!! Helt galet att vi har varit ett par så länge! Det har inte alltid varit lätt och vi har verkligen inte det perfekta förhållandet utan vi har precis som alla andra haft både med och motgångar, men vi har kämpat oss igenom allt och aldrig gett upp. Helt fantastiskt att man ibland kan irritera sig på den andra och i nästa stund få fjärilar i magen och känna sig nyförälskad. Jag tror att anledningen till att vi fortfarande är lyckliga tillsammans är att vi aldrig ger upp på varandra.

Relax/spaavdelningen
Engelskt orangeri med brasa.
Halloweenpynt
Min lilla punkare😂
Jag & han❤

Idag firar vi alla fina pappor därute som funnits/finns där för sina barn i vått och torrt. Som är engagerade och trygga förebilder. Så stort grattis till alla fina pappor! Sänder även ett grattis till min egen pappa där uppe i himlen som inte alltid var den bästa pappan i världen. De flesta minnen jag har från honom är inte bra, men de stunder det var bra så var det bra. Önskar er alla en fin söndag!/Madde

Bild på en fantastisk pappa❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: