Söndagar!

Tycker ni precis som jag att söndagar är så sjukt tråkiga? Ja jag vet! De blir vad man gör dem till, men på något sätt här hemma är det som att söndagar då ska man bara ta det lugnt och inte göra något alls och jag tycker att det är så tråkigt. Jag vill ju hitta på en massa saker med familjen och det behöver inte vara något stort utan kanske bara typ ta en promenad eller nått, men min familj vill bara slappa när det är söndag och vila ut sig inför jobb/skola. Oftast blir det att jag hittar på nått pyssel eller nått med mig själv, men det hade ju varit så mycket roligare om vi hade gjort något tillsammans. Idag har jag varit så rastlös och har inte gjort något alls förutom att sätta igång en maskin tvätt. Känner mig sjukt stressad inombords över att tiden bara springer iväg och tänker att vi borde ta vara på den och göra något kul istället för att bara låta dagarna flyga iväg. Eller så är jag kanske lite knäpp eftersom det måste hända något hela tiden och det kanske är viktigt att använda söndagen till att bara vila kropp och knopp. Jag tog iallafall en liten promenad i vår trädgård och kollade vad som hänt med vår grönska sedan jag var därute senast. Mina dahlior blommar än så det känns synd att gräva upp knölarna på dem. Tänker att jag väntar ett tag till med det. Funderade på om jag skulle sätta min vitlök nu, men det är ju fortfarande så varmt så jag vet inte riktigt om jag vågar. Den ska ju helst inte gå upp i blom nu innan vintern om det nu blir någon vinter. Man kan ju hoppas på att det blir rejält med snö och inte en massa slask och skit. Längtar efter att få pynta granen, men har ingen direkt julkänsla i år. Vet inte riktigt vad det beror på, men den kommer kanske sen när granen väl är på plats och om det blir lite snö. Om ni kommer ihåg så hade jag ju en önskan om att måla vardagsrummet och jag har inte lyckats övertala Andrej om det än, men jag tror att väldigt snart är jag där haha. Nu är det dags att fixa lite mat till familjen och fortsätta slappa i soffan. Ha en mysig kväll!/Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: