Måla eller inte måla…

Det är den stora frågan just nu! Vårt nästa projekt skulle ju bli att fixa Kevins rum, men vi har inte riktigt bestämt än vilken färg vi ska ha så det får vänta lite. Jag är jättesugen på att måla väggarna i vardagsrummet i någon greige färg. Den mörkgrå väggen har vi haft i samma färg i 11 år nu och jag älskar den mörka färgen, men väggen är fläckig så vi behöver verkligen måla den. Jag är dock sugen på att måla den i någon greige kulör, har tittat lite på rustas färg som heter ”koala” men Andrej är inte alls med mig på den linjen. Han tycker absolut att vi ska måla väggen bakom tv:n som nu är randig, men han vill måla den svart😳 och det kan jag säga kommer inte hända haha. Det är så svårt när man är van vid det mörka! Kommer det bli alldeles för ljust om vi målar den i greige? Kommer det bli snyggt? Ja många frågor som far runt i huvudet, men i min värld så känner jag att det inte är hela världen om det inte blir bra! Då är det ju bara till att måla om. Vi får väl suga på den karamellen lite så får vi se hur vi gör. Ha en mysig kväll!/Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: