Då var snart denna helg över!

Godkväll! Äntligen fick jag bakat kanelbullar igår! Familjen åt så det stod härliga till (och jag också såklart haha). Det blev 70 bullar och jag tror där är ca 35 kvar😂 hade barnen och Andrej fått bestämma så hade vi ätit kanelbullar både till frukost, lunch och middag. Det blev inget pyssel med pumpor igår för Emilio skulle inte vara hemma så han ville att vi skulle vänta till idag så han och Emma också kunde vara med, men idag så hade han ingen lust så det blev att jag fixade och planterade i min och Andrej och Kevin gjorde vars en. Nu är de klara iallafall så nu får de lysa på framsidan av huset. I övrigt så har dagen bestått av att tvätta en jäkla massa maskiner tvätt och renbäddning av sängar. Åkte iväg en liten sväng till Öob också och tänkte köpa julgranskulor, men de hade fått så många pallar så de hade inte hunnit packa upp dem än. Japp jag vet att det bara är oktober, men det gäller att vara ute i god tid om man ska hinna norpa just den färgen som mina kulor i granen ska ha i år. Har redan köpt en del, men det är ju så fint med en välfylld gran😍 Längtar så att få pynta den! Och färgen kommer jag avslöja så småningom😉 Ha en härlig kväll!/Madde

Min pumpa
Kevins pumpa
Andrejs pumpa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: