Helgen innehåller pyssel och vila!

Gomiddag kära läsare! Vilket härligt väder att vakna upp till idag🌞 Gjorde mig en kopp kaffe och tog min regelbundna promenad i morgonrock i trädgården. Älskar att gå ut där och inspektera. Just nu händer det inte så mycket därute, men härligt ändå att ta en liten titt. I veckan var jag iväg med mina kollegor på en gård i Löddeköpinge och handlade pumpor. Alla stora pumpor kostade 50kr st och man fick välja fritt vilken man ville ha. Fanns hur många som helst. Jag köpte 3 stora, en lite mindre som var grå och några dekorationspumpor. Det är tradition att vi karvar pumpor tillsammans i familjen varje år. Älskar när vi gör saker tillsammans. Tanken är att jag ska göra någon plantering i en av dem och de andra får ungdomarna karva precis hur de vill. Kommer bilder sen på resultatet. Funderar även på att kanske baka lite kanelbullar idag. Var så längesedan jag bakade så det är dags nu. I övrigt blir det en lugn och skön helg utan några måsten och projekt. Ibland behöver man vila lite också även om både jag och Andrej gillar att ha nya projekt igång. Kevin tjatar om att han vill fixa på sitt rum också nu när Emilio har fått så fint på sitt rum så det blir väl så småningom att vi tar tag i det också. Hoppas ni alla får en riktigt härlig lördag!/Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: