Nya projekt!

Nu var det länge sedan jag bloggade igen! Får skärpa mig på den fronten. Har haft full rulle som vanligt. Emilio ville väldigt gärna fixa sitt rum och önskade sig färger som svart, guld och grått så vem är vi om inte vi uppfyller hans önskan. I söndags var jag iväg med honom, hans flickvän och Kevin och shoppade lite inredning och färg och direkt när jag kom hem så satte jag och Andrej igång och målade. Igår stod rummet färdigt och han är helnöjd. Så skönt att få fixat där nu. Lite kul också att han inte har varit intresserad alls av inredning tidigare och tyckt att jag var jobbig med mitt inredningsintresse och nu var det viktigt att jag fixade inredningen på hans rum😂 Nästa projekt får bli Kevins rum, men det får vänta ett tag. Han är sugen på gröna murriga väggar och mässingsdetaljer så det är kul att vi har det framför oss. Vi får se hur länge vi kan hålla oss innan vi sätter igång. Hoppas ni får en fin kväll!/Madde

Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: