Så fick vi äntligen lite höstfint i krukorna!

Kanelbullens dag idag, men det trotsade vi. Var för lat för att köra in till stan och handla så det får bli en annan dag istället. Har istället tvättat några maskiner tvätt och varit ute i trädgården och planterat mina höstblommor. Nu åkte sommarblommorna bort och ljung och prydnadskål får pryda krukorna istället. Så skönt att ha fått det gjort. I övrigt blir det mys denna regniga och tråkiga söndag. Hoppas mi alla gar haft en fin helg! /Madde

Inhandlat höstblommor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: