En vecka av kaos!!

Precis som rubriken lyder så har denna veckan varit kaos! Som en del av er vet så ramlade Kevin vår lille son med cykeln i somras och slog ut halva sin framtand. Kevin som lider av ångest och panikattacker är livrädd för det mesta och det innefattar även tandläkare. Pga hans skräck så har vi blivit remitterade till specialtandläkarna i Hbg där vi nu har gått sedan strax efter olyckan. Kevin har fått en fantastisk tandläkare som går framåt med babysteg för att lära honom att bli av med rädslan innan de kan åtgärda hans tand som är så pass skadad så det behövs rotbehandling. Under denna tiden så har det såklart samlats bakterier som i sin tur medförde att Kevin fick fruktansvärd tandvärk i måndags. Att se sitt barn ha så ont och inte kunna göra så mycket mer än att försöka smärtstilla honom och få tag på en tandläkartid är hemskt. Jag kan ta att mina barn skadar sig och så, men tanvärk!! Usch det klarar jag inte! Var tvungen att gå ut i trädgården i måndagskväll och falla ihop och gråta och samla ny kraft för att vara stark för Kevins skull. Vi fick iallafall en tid hos en annan tandläkare på kliniken i tisdags då Yanelys som är hans tandläkare inte var där och de konstaterade att han har fått en kraftig inflammation långt upp i nerven och att de kan inte göra något när han är så inflammerad mer än att ge penicillin och en ny tid på torsdagen för att utföra rotbehandling en. Tack o lov efter många goda råd och hjälp från vänner och bekanta har han efter detta varit smärtstillad på medicin. Hela veckan har jag försökt att förbereda Kevin på att vi ska fixa tanden på torsdag och att vi fixar detta tillsammans. Väl i torsdags fyllde jag år och vi begav oss till kliniken för att fixa tanden. Kevin fick flera panikattacker och var jätteledsen och Yanelys menade på att hon kan absolut göra rotbehandling, men hon kan inte påbörja och sen avsluta mitt i för att Kevin inte klarar det och i hans tillstånd just nu så kommer han inte fixa det. Hon sa att det är bättre vi gör detta under narkos. Så vi bestämde oss för detta alternativ. Yanelys åkte EFTER hon slutat jobba i torsdags personligen till lasarettet och lämnade in remissen och sa till dem att ni måste avboka någon annan för Kevin ska ha en tid och efter det ringde hon mig för att höra både hur Kevin och jag mår och att vi ska inte planera in något nästa vecka för de kommer fixa hans tand någon dag då, men troligtvis på tisdag. Dessa människor växer inte på träd och hon är verkligen rätt människa på rätt plats och helt underbar mot både Kevin och mig. Nu ska jag bara samla kraft för att klara av narkosen också och hoppas att vi vaknar ur denna mardröm snart så allt kan återgå till det normala. Penicillinet har nu kickat in så Kevin kan äntligen äta igen och har inte ont så igår tog han bara smärtstillande en gång och än så länge har han inte behövt ta något idag.

Från en sak till en annan, för ett tag sedan så såg jag ett inlägg på Facebook från en kvinna som tillverkar jättefina saker med betong så jag gjorde en beställning och blev så nöjd med allt jag beställde. Behöver ni en annorlunda men speciell present så är det henne ni ska beställa av. Ni hittar henne under namnet Christina Reuhy så det är bara att skriva till henne om ni önskar beställa något. Hon brukar även lägga ut sina alster på loppis sidorna på fb så håll utkik där för nyheter. Jag lägger ut bilder här så ni kan se vad jag beställde. Kommer absolut att beställa igen.

Helt underbara pusselbitar😍
Ljusfat i form av händer😍
Ängel😍

Plockade in en bukett med dahlior från trädgården imorse. De blommar som aldrig förr😍 snart är det dags att gräva upp lökarna så inte frosten tar dem sen får de vila i källaren till våren när de ska ner i jorden igen.

Vill passa på också att tacka er fina människor som har hjälpt oss nu när Kevin har mått dåligt. Känner mig så lyckligt lottad att ha så underbara människor omkring mig. Vill även tacka för alla fina gratulationer på min födelsedag på fb, presenter, telefonsamtal, brevpost, blommor och besök. Ni är underbara allihop! Önskar er en riktigt trevlig helg!/Madde

Dahliabukett från trädgården😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: