Rensar ut sommaren!

Idag har vi rensat ut alla plantor från växthuset så nu är det typ tomt. Nu ska bara gardinerna ner och sen ska det skrubbas och tvättas så det är rent inför vintern. Jag brukar tvätta det både på hösten och sen på våren igen innan alla nya plantor flyttar in. Dock väntar vi med att tvätta det till nästa helg. Sen får sommarmöblerna flytta in där till nästa år.

Pampasgräset växer ordentligt på höjden just nu och jag längtar så tills vipporna kommer. Ska bli så kul att kunna gå ut och plocka mina egenodlade vippor och sätta i vaser inomhus. Första gången jag testar detta så jag har ingen aning om hur lång tid det tar, men den som väntar på nått gott…..

Snart är det dags att inhandla höstblommor och plantera i mina krukor och lådor under fönsterna, men pelargonerna som jag har där nu blommar fortfarande jättefint så jag väntar ett tag med det. Har iallafall köpt en höstblomma än så länge, men fler ska det bli.

Älskar färgen på denna😍

Har även hunnit med att storstäda på Emilios rum. Får passa på nu när han inte är hemma. Han var ju på fest igår så han sov över hos en kompis. Vi ska köra in till stan och hämta honom snart och då ska vi passa på att inhandla material till vår vinvägg också och om jag känner oss rätt så kommer vi nog påbörja bygget idag. Längtar så tills det är klart😃 Ha en mysig söndag!/Madde

Här ska det bli vinvägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: