Rastlösa!!

Ja vad ska man säga…är det sjukstuga i huset och man är rastlös så hittar man sig något att göra. Idag har jag varit ute i växthuset och hämtat in all rödlök och vitlök som hängt på tork nu i några veckor. Börjar bli kallt och fuktigt därute nu på nätterna så det var dags att plocka in och lägga dem mörkt och svalt i källaren så de inte möglar. Nu har vi både rödlök och vitlök så vi klarar oss hela vintern. Kommer självklart att spara vitlök till utsäde som jag ska sätta nu i höst så det blir nya nästa år. Snart kommer mina höstlökar som jag beställt så det är dags att förbereda blomrabatten för det. Har beställt en massa olika tulpaner och allium som ska planteras och sen kommer titta upp till våren. Satt i förmiddags och kikade på olika sidor på canvas och posters då jag skulle vilja ha något nytt på väggarna. Andrej kom då med idén att vi kan ju skapa tavlor själv. Har aldrig målat en tavla i hela mitt liv förut, men någon gång ska väl vara den första haha. Vi hade gamla canvas i källaren med tråkiga motiv som vi inte använder så vi tog dem för att testa. Vi satte fast en träplanka tvärs över på baksidan på tavlan. Innan vi satte på plankan så satte vi i en skruv i mitten och sen vände vi plankan så att skruvens huvud sitter på insidan.Satte sedan fast hela tavlan i en skruvdragare och hällde färg över duken i olika mönster och sen var det bara att starta skruvdragaren och skruva i olika hastighet🙂 Nu använde vi oss av färg vi hade hemma, men tänker att jag ska köpa färg och göra nya sen med guld, beige och blått i till sovrummet då jag känner att vi saknar något fortfarande ovanför sängen. Ikväll var vi egentligen bjudna på kräftskiva, men eftersom vi är sjuka så blir det mys framför tv:n istället med räkröra på toast. Ha en mysig kväll!/Madde

Så nöjd med skörden av både vitlök och rödlök!
Denna blev jag mest nöjd med😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: