Jäkla rygg!!

Godkväll,
Vaknade imorse med ryggskott! Varför inte liksom! Hade ju tänkt att gå ut och gräva och förbereda blomrabatten för höstlökarna som snart kommer, men det blev svårt med ryggskott. Jag får väl fixa det nästa helg istället. Gick ut i trädgården och tittade till min lilla solros och nu hade den äntligen slagit ut. Andrej fick hjälpa mig att gräva upp de sista potatisarna. Fanns inte så mycket kvar, men det blir potatis till middag hela veckan haha. Sen har vi målat idag igen. Köpte guldfärg och tillsatte det på de tavlorna vi målade igår och sen blev det även en helt ny. Ha en mysig kväll!/Madde

Good evening,
Woke up this morning with pain on my back. Why not!! Had intended to go out and dig and prepare the flowerbed for the autumn bulbs that will soon come, but it became difficult with the pain. I’ll have to fix it next weekend instead. Went out into the garden and looked at my little sunflower and now it had finally bloomed. Andrej got to help me dig up the last potatoes. There was not much left, but there will be potatoes for dinner all week haha. Then we painted today again. Bought gold paint and added it to the paintings we painted yesterday and then it also became a brand new one. Have a cozy evening! / Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: