Nu har vi fått våra testresultat!

Efter att ha varit nojiga i ett helt dygn har vi väntat på att vårdcentralen skulle ringa och meddela våra resultat som de lovade att de skulle göra idag. När kl var 14:30 så ringde vi själva dit och de hade ingen aning om varför vi fått besked på att de skulle ringa oss MEN HALLÅ!! Säg inte då att ni ska ringa. Iallafall så blev det positiva besked då ingen av oss bär på corona tack o lov!! Nu ska jag kurera min lille Kevin med citron & ingefärate så han får lite lindring för halsen. Själv ska jag också ta en kopp mot min brännande hals och se om det hjälper. Trevlig kväll allihop!/Madde

Älskar denna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: