Såå nervös!!

Godmorgon! Här hemma är det sjukstuga. Kevin började med rinnande näsa, ont i halsen och feber och nu har han fått rejäl rethosta också stackaren. Andrej har feber och ont i halsen och jag har haft en brännande känsla i halsen i några dagar nu. Trodde först det var halsbränna, men omeprazol hjälper inte vilket det brukar göra. Bara Emilio som har klarat sig och är frisk än så länge. Igår var vi alla utom Emilio iväg och testade oss för covid 19 och idag ska vi få våra provsvar. Är sjukt nervös för vad de ska visa. Återkommer med resultat när vi fått dem. Stackars Emilio fick stanna hemma från skolan ändå ifall att för om det visar sig att vi har corona så kan ju han också bära på det utan att veta om det. Han hade verkligen sett fram emot att gå till skolan för de skulle få vara i verkstaden både igår och idag för första gången. Imorse när jag vaknade gick jag ut för att plocka nya fräscha luktärter att sätta i vasen i badrummet. Möttes då av en död stor mus på vår veranda som någon av katterna släpat in. Öörk säger jag bara!! Andrej fick ta och slänga ut den på åkern för jag klarar inte att röra möss. Passade på att ta några bilder när jag ändå var ute. Ha en fin dag! /Madde

Dahlian verkar trivas! Riklig blomning och många nya knoppar.
En ny kalla har tittat fram!
Rosenstav i blom!
Snart, snart slår en av mina solrosor ut!
Nyplockad bukett med luktärter till badrummet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: