Hösten är snart här…

Idag skulle jag egentligen åkt till Karl-Fredrik på Eklaholm och hade verkligen sett fram emot det, men min väninna som skulle följa med blev sjuk så vi fick avboka det. Får bli ett besök dit en helg framöver istället. Denna dagen fylldes istället med inredning. Blomsterlandet har ju 50% på alla gröna växter denna helgen så det blev ett besök dit. Köpte några växter till fönsterna och en till hallen. Mässingspegeln som vi hade i sovrummet har inte känts helt rätt så den sålde jag idag så det blev en tur till rusta för inhandling av ny spegel och även lite prydnadskuddar. De har fått in massa fina saker nu så ett besök dit rekommenderar jag verkligen. Började bli riktigt less på sommar inredningen så väl hemma igen så åkte höstinredningen upp😃 Ja jag vet det är fortfarande sommar och varmt, men det struntar jag i. De rosa gardinerna och prydnadskuddarna åkte ner i tvätten i källaren och de rosa prydnadssakerna också. Upp kom grå gardiner och gula detaljer istället. Älskar gult i inredning, det blir så murrigt och mysigt. Ser fram emot att slänga mig i soffan snart med tända ljus, ett glas vin och en riktigt bra film. Trevlig kväll! /Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: