Vilken växtkraft!

Vaknade imorse och var tvungen att springa ut i växthuset för att ta titta till mina grödor och blev så glad när jag såg att mina paprikor nu börjar bli gula. Har endast en paprikaplanta i år och det är första året som jag testar att odla gul paprika. Där är 8 paprikor på plantan just nu och det ska bli så spännande att få smaka dessa. Ikväll när jag kom hem från jobb så var jag tvungen att springa ut och titta till min planta och såg då hur mkt som hänt på bara några timmar. Helt otroligt vilken växtkraft! Paprikorna har mognat och blivit ännu gulare på denna korta tid. Vattnade som vanligt både den och alla andra plantor ikväll och hittade då en gurka som hade gömt sig bakom en kruka som jag helt missat och den var gigantisk haha.

Mitt rosa pampasgräs växer också som bara den nu och hoppas att det kommer vippor snart så jag kan plocka mitt eget pampas och sätta i en vas inne i huset. Ha en mysig kväll! /Madde


Woke up this morning and ran out to my greenhouse to look at my plants and saw that the peppers are now starting to turn yellow. I only have one plant and 8 peppers grow on it. It will be so exciting to soon get to taste these. When I got home from work tonight, I had to go out to the greenhouse again and look. A lot had happened in just a few hours. The vigor was absolutely incredible! The peppers have become even yellower in this short time. As usual, I watered both this and all the other plants tonight and then found a cucumber that had hidden behind a pot that I completely missed and it was huge!

My pink pampas grass is growing a lot now and I hope it blooms soon so I can pick and put in a vase inside the house. Have a nice evening!/ Madde

Picture from this morning
Picture from this evening
It’s huge!!
Pampas grass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: