Wow vilken respons!!

Först och främst vill jag tacka alla er underbaringar som läser min blogg🙏 Så himla kul att se läsare både från Finland, Danmark, Norge, Sverige, Kroatien, Slovenien, USA och Kina😃 Som ni säkert förstått så älskar jag att pyssla i min trädgård och att inreda och det är så kul att ni också verkar gilla det jag gör. Tänkte att jag ska börja blogga lite på engelska också så alla förstår vad jag skriver.

Vilken värme vi har fått!! 30° idag och dagen har mestadels spenderats i trädgården. Jag gick dock hem till min väninna och plockade lite björnbär så jag slängde ihop en björnbärspaj i eftermiddags och smakade den nyss. Kan säga att den var riktigt god! Det växer på i trädgården och nu börjar även mina paprikor att bli gula så förhoppningsvis kan vi smaka dem också snart. Nu ska jag njuta av den sista lediga dagen tillsammans med mina grabbar. Imorgon börjar skolan igen, Kevin i högstadiet och Emilio i gymnasiet. Jag fattar inte var tiden tog vägen och att de blivit så stora. Ha en mysig kväll!/Madde

I see that I have received many new readers from Finland, Norway, Denmark, Croatia, Slovenia, USA and China, so I thought I would start writing in English as well somethimes. You are all warmly welcome to my blog. Today it was 30° here in little Skåne and the day has been spent mostly in the garden. However, I have been to my friend’s house and picked some blackberries so I have baked a blackberry pie that we have tasted tonight and I can say it was delicious. Now my peppers are finally starting to turn yellow so hopefully we can taste them soon too. Now I’m going to enjoy the last free night with my boys. Tomorrow school starts again! I do not understand where time went. Absolutely unbelievable that they have become so big. Have a nice evening!/Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: