Vilken jäkla vecka…

Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg senast och jag ber verkligen om ursäkt för det, men har haft så jäkla ont i min skuldra. Har haft problem med den i många år nu med återkommande låsningar. De brukar dock vara hanterbara, men nu natten till i tisdags så vaknade jag och skrek rakt ut då jag trodde att skuldran och armen hade gått ur led så ont det gjorde. Fick gå in i duschen och spruta skållhett vatten på och sen med vetekudde resten av dagen, men inget hjälpte. Kunde varken sitta eller ligga. Ringde runt och försökte få tag på en tid till naprapat och den tidigaste tiden jag kunde få var i onsdags. Har testat både sjukgymnast och kiropraktor tidigare, men inget av det har hjälpt så tänkte att jag får ge detta en chans nu. Kände mig mycket bättre efter hon var klar, men hon sa att efter en behandling så kunde man bli sämre igen innan det går på rätt håll och hon hade rätt. Dagen efter hade jag fruktansvärda smärtor igen så det har varit en vecka som bara har varit skit. Idag är låsningen borta och jag kan röra mig igen, men har fortfarande ont så det blir inte mycket gjort idag heller. Tänker att jag får njuta av det fina vädret i trädgården och planera lite inför höstens plantering. Andrej får gräva upp potatis till dagens middag för jag vågar inte anstränga ryggen för mycket nu. Bjuder på lite bilder iallafall. Ha en fin lördag🌞/Madde

Hittade denna lille busen under min rabarberplanta.
Planterade en liten planta i våras och den tar snart över trädgårdslandet😅
En av mina vackra gladiulos.
Kaffe och planering nu😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: