Så tacksam!

Nu var det det himla längesedan jag bloggade så nu är det dags! Livet springer på i rask takt och jag njuter av varje sekund. Jag har hunnit fylla 40 och fick mig en ordentlig överraskning. I veckan innan jag fyllt år blev jag först överraskad av mina fina kollegor sen på min födelsedag blev jag uppvaktad av både blombud, svärfar och syrran som kom och sjöng för mig. Sen blev en en heldag med Andrej och ungdomarna med bowling, biljard och god mat. Helgen därefter kidnappade min goa barndomsvän mig och dagen började med bubbel på en restaurang. Som om det inte var nog så blev nästa stopp en helkroppsmassage med hotstones vilket var precis vad jag behövde. Efter detta bjöd hon mig på toast skagen, vin, kaffedrink och creme brulee till efterrätt. När vi var mätta och belåtna hämtade Linda upp oss och jag fick veta att vi skulle köra hem om till mig för att hämta en liten väska som jag skulle behöva till nästa och sista stoppet. Min hjärna gick på helvarv och jag tänkte att nu ska vi nog ut och festa. Så blev det inte för när jag öppnade dörren till vårt hus så var hallen full med vänner och låten ”happy birthday” spelades och jag steg in på min 90-tals överraskningsfest. Jag blev tilldelad en klänning som var mer som ett linne😂 och fixad så jag skulle föreställa ”ginger spice”. Jag hade så roligt och var så överväldigad dels av hur fint Carro hade styrt upp dagen tidigare och sen av hur min älskade Andrej tillsammans med vänner hade planerat och fixat denna fest till mig. Helt chockad av att se barndomsvänner som jag inte träffat sedan jag gick i skolan och Helena min vän som jag känt sedan vi gick i förskolan och som nu bor i Slovenien hade köpt en flygbiljett bara för att kunna vara med och fira mig 😭 festen pågick fram till 05 på morgonen dagen därpå. Detta kommer jag leva på länge! Stort tack än en gång till alla inblandade🙏 Nu blir det fredagsmys och Idol här hemma, men vi hörs snart igen. Kram Madde ❤️

På morgonen, helt ovetandes om hur dagen skulle bli❤️
Bubbel och mys❤️
Barndomsvännerna❤️
Syrran och Carro ❤️
Jag & syrran❤️
Jag & Helena❤️
Min fantastiska man❤️
Fick massa fina presenter❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: