Äntligen renovering av Kevins rum!

Helgen har varit helt i min smak😍 Igår blev det en mycket trevlig fika i Helsingborg och idag har vi äntligen tagit tag i Kevins rum. Jag och Kevin åkte iväg till bla rusta och handlade färg och lite inredning och tanken var ju inte att vi skulle måla idag, men ni vet ju hur min man är😂 Kevin hade bestämt att han vill ha en grön väggfärg och så blev det också. När vi kom hem så hade Andrej redan tömt hela hans rum och maskerat utan att vi visste om det. Tyvärr fick Andrej måla själv då jag har fått tillbaka min låsning i skuldran. Färgen som Kevin valde heter ”dark forest” och är matt. Rummet är nu färdig målat och tv:n, sängen och en hylla är på plats. I veckan ska vi även köpa en soffa till honom som han bestämt sig för, en herrbetjänt, tavelramar, soffbord, tv-bänk och en guldig spegel. Han vill ha inredningen i svart, guld och grått. Det kommer bilder på hela rummet när allt är klart så idag får ni bara en sneakpeak. Jag har även varit iväg i förmiddags och köpt lite sticklingar från olika palettblad av en granne i byn. Två hade rötter så de har jag planterat och de andra står i vatten så länge tills de också bildat rötter. I eftermiddags var jag ute och inspekterade i min blomrabatt och såg att alla tulpanerna är på väg upp så snart kan jag se fram emot en blommande rabatt. Passade även på att sätta mina vitlökar så nu är det äntligen också gjort. I övrigt så växer det på bra i min lilla sålåda så det är kul att det händer lite. Nu ska jag slänga mig på sofflocket framför tv:n tills sängen kallar. Ha en mysig söndag!

Kevins väggfärg🙂
Planterade sticklingar.
Så härlig färg på denna😍
Köpte mig en ny bukett till soffbordet också😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: