Spegelvägg och annat smått o gott!

I helgen fick vi äntligen upp vår spegel vägg som vi har velat ha ett bra tag nu. Vi använde oss av spegeln ”Valentino” som vi köpt på rusta. Såklart fanns det bara fyra speglar kvar här i Landskrona och vi behövde åtta, men vår käre vän Anders som bor i Ystad och ändå skulle köra till Landskrona hjälpte oss och köpte fyra till så slapp vi köra hela vägen dit. Vi hängde upp dem med en skruv till varje spegel och måttade så det skulle bli rakt. Vi är så nöjda med resultatet och det öppnade verkligen upp rummet ännu mer.

Lördagen bjöd på både promenad, bakning, snö och god mat. Vi vaknade till riktigt härligt väder så jag drog med maken ut på en promenad. Kallt och krispigt, men så skönt. När vi kom hem så bakade jag petit choux och fyllde med vaniljkräm och grädde och de blev riktigt goda. Har så härliga minnen från när jag var liten och bakade sådana tillsammans med min vän Helena.B, hon bakade alltid när vi var små och hennes petit choux var så fina och goda. Efter bakningen tog jag med ungdomarna till pulkabacken för några åk. Själv vågade jag inte åka. Höll på att ramla och slå ihjäl mig bara av att ta mig dit haha, det var riktigt halt ute. På kvällen avnjöt vi en god middag bestående av oxfilé och potatisgratäng och sen var ungdomarna sugna på några åk till i pulkabacken och Andrej hängde på.

Idag vaknade vi till ännu mer snö, älskar det och det blir så mycket ljusare och friskare i luften. Även om jag älskar snön så börjar det klia ordentligt i odlar fingrarna nu. Måste handla såjord snart så jag kan börja sätta mina frö, men väntar nog till nästa helg. Odla.se släppte sina lökar idag så jag var snabb och hann beställa några dahlior till. Hade bestämt mig för att inte köpa fler lökar nu, men det är ju så svårt att låta bli. Ni som vet ni vet haha. Känner mig riktigt nöjd nu med mina beställningar på både lökar och frön så nu blir det nog inte fler, men man vet ju aldrig med mig. Måste sätta mina vitlökar snart också så vi kan njuta av det också sen i höst, men tänker att snön får nog försvinna först. Ikväll blir det bingolotto med familjen. Ungdomarna tycker att det är så mysigt när vi spelar tillsammans och vi njuter av att de vill spendera tid med oss. Ha en härlig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: