Nytt år nya möjligheter!

God fortsättning allihop! Äntligen ett nytt år och nya möjligheter. Detta år har jag bestämt mig för att lägga tid på det som faktiskt är viktigt i livet. Jag ska ta hand om mig själv och göra mer av vad jag vill och inte lyssna så mycket på vad andra tycker och tänker. Istället för att vara feg och låta saker passera så ska våga ta mig an sånt som jag egentligen vill. Jag ska spendera mer tid utomhus och utforska vår vackra natur och lägga mindre tid till sociala medier och mobilen. Jag ska även spendera mer tid med min lilla familj och öva på att lyssna bättre. På vägen ska jag ha roligt, leva i nuet och inte planera en massa utan ta dagen som den kommer. Jag kommer såklart fortsätta att skriva inlägg både här, på instagram och facebook, men jag kommer göra det när jag känner för det och har lust och inte för att jag känner press. Jag älskar att dela mitt liv med er, men jag behöver göra det för att jag VILL göra det och inte för att jag känner stress över att jag inte inte skrivit något på några dagar. Livet är kort och kommer inte i repris så gör det ni själva vill och spendera mer tid och omtanke till dig själv och de du bryr dig om! Med dessa ord önskar jag er en god fortsättning på det nya året. /Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: