Lucia!

Lucia och tredje advent idag! Veckorna bara swishar förbi och snart är julen här. Helgen har gått i lugnets tecken. Vi har bara tagit dagarna som de kommer och inte haft något planerat alls. I fredags var jag och Andrej barnlediga då Emilio sov över hos Emma och Kevin sov hos en kompis. Vi hade hur mysigt som helst och slappade framför Netflix, men måste säga att varken jag eller Andrej gillar när barnen sover borta. Det blir så himla tyst i huset och vi saknar dem så. Vi har hellre rörelse och liv runt oss och älskar att dela allt med våra barn. Igår kom alla hem och vi hade en riktigt mysig lördag. Vi tog en mysig kvällspromenad i byn och lekte av oss nere på skolan. Vi gungade, åkte linbana och spelade basket och blev barn på nytt haha. Sen drack vi choklad kaffe och mös ner oss i soffan och kollade på en film tillsammans. Idag vill ungdomarna att vi ska göra något tillsammans igen så vi klurar nu på vad vi ska hitta på. Kanske blir det att vi målar tillsammans eller spelar något spel, vi får helt enkelt se. Jag har iallafall bakat schackrutor idag som är min favorit kaka av alla bakverk. Det är verkligen jul för mig. Hoppas ni alla får en fortsatt fin söndag! Det ska iallafall jag ha 🙂/Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: